Acestea sunt semne bune că vor oferi mult sprijin.

Kayode Oyero
Kayode Oyero

Acestea sunt semne bune că vor oferi mult sprijin.

În timp ce asta nu pare suficient timp, antrenorul Solidcore, Triana Brown, împachetează o mulțime de arsuri în antrenamentul cu scândură rapidă.

De -a lungul seriei Plank, veți face o mână de exerciții diferite pentru a vă consolida abs. Există târârea armatei, extensia scândurii, crunch -ul scândurii, scândura laterală cu rotație și crunch -ul brațului drept. Puteți adăuga acest lucru la un antrenament inferior al corpului, un antrenament superior al corpului sau îl puteți face pe cont propriu, spune Brown.

Chiar dacă acest antrenament folosește glisoare pentru a face exercițiile și mai provocatoare, nu donați Nu am nevoie de ele pentru a duce la bun sfârșit treaba. Brown recomandă utilizarea altor lucruri pe care le aveți deja în jurul casei. Dacă nu aveți, puteți folosi întotdeauna niște prosoape sau o farfurie de hârtie, spune Brown. Puteți pune chiar și o pereche de șosete confortabile care alunecă ușor pe podea.

Cel mai bun antrenament din seria Plank pentru a încerca acasă

1. Army Crawl

 1. Pune glisoarele pe fundul picioarelor și intră într -o poziție scăzută a scândurii.
 2. Mergeți coatele pe covorașul, păstrându -vă corpul stabil.
 3. Mergeți coatele înapoi pe covorașul dvs. până la poziția de pornire.
 4. Efectuați exercițiul timp de un minut.
 5. 2. Extensie scândură

  1. Puneți -vă genunchii pe partea de jos a glisoarelor și a coatelor direct sub umeri.
  2. Îndepărtați -vă umerii în spatele coatelor, alunecând corpul inferior înapoi.
  3. Strângeți -vă abs pentru a aluneca înainte și a vă reface coatele.
  4. Efectuați exercițiul timp de un minut.
  5. 3. Plank Crunch

   1. Intrați într -o poziție de scândură înaltă, cu degetele de la picioare pe glisoare și mâinile direct sub umeri.
   2. Contractați -vă abs -ul și îndoiți genunchii la piept.
   3. Rezistați -vă încet la poziția scândurii dvs.
   4. Efectuați exercițiul timp de un minut.
   5. 4. Scândura laterală cu rotație

    1. Intrați într -o poziție laterală a scândurii, cu picioarele stivuite sau eșalonate, iar cotul direct sub umăr.
    2. Ajungeți la mâna opusă spre tavan, Ridicați șoldurile mai sus, apoi rotiți -vă mâna sub corp.
    3. Deschideți -vă înapoi până la poziția de pornire și repetați.
    4. Efectuați exercițiul timp de un minut, apoi repetați pe partea opusă timp de un minut.
    5. 5. Crunch de braț drept

     1. culcați -vă pe spate cu picioarele și brațele întinse până la tavan. Picioarele tale ar trebui să fie peste șolduri, iar mâinile tale ar trebui să fie peste umeri.
     2. Crunch -ți corpul superior în timp ce cobori mâinile și picioarele.
     3. Tăiați -vă picioarele peste pământ, și aduceți -vă brațele pe părțile dvs. la câțiva centimetri deasupra solului.
     4. țineți -vă, apoi treceți încet înapoi în poziția de pornire.
     5. Up the Challenge, adăugând foarfece, impulsuri de braț sau Flutter lovituri.
     6. Efectuați exercițiul timp de două minute.
     7. Oh, salut! Arăți ca cineva care iubește antrenamentele gratuite, reduceri pentru mărcile de wellness-fave-fave și exclusiv bine+conținut bun. Înscrieți -vă pentru Well+, comunitatea noastră online de wellness insideri și deblocați recompensele instantaneu.

      Introduceți adresa de e -mail Experți la care se face referire Triana Brown Antrenor de fitness Etichete: Sfaturi de fitness, Trainer of the Month Club Tehnologia preia lumea frumuseții, permițând consumatorilor să se bucure de beneficiile tratamentului cu lumină LED, al stimulării microcurentului și altele, fără a fi nevoie să -și părăsească băile. Cu toate acestea, aceste dispozitive nu sunt ieftine. Dacă doriți să vă scufundați degetul în piscina de instrumente de înfrumusețare, fără să investiți prea mult o tonă de bani, la 99 de dolari, trofeul pielii Brightenmd este cumpărarea perfectă la nivel de intrare. Trophy Skin Brightenmd – 99,00 USD Magazin acum

      Atingeți acest instrument pe față și se apucă instantaneu – fără butoane, întrerupătoare sau cadranuri necesare. Vibrează ușor și se încălzește, https://harmoniqhealth.com/ro/wow-bust/ împușcând microcurente cu LED-uri roșii și de joasă tensiune în piele. Lumina roșie și microcurentele se adâncesc în straturile epidermei tale pentru a stimula cifra de afaceri a celulelor, care revine producției de colagen pentru a face ca tenul tău să pară mai ferm și mai vibrant. În timp ce acest lucru se întâmplă, combinația de masaj vibrațional și căldură care stimulează circulația funcționează pentru a scădea puful. Instrumentul este excelent pentru tratamentul vizat în jurul ochilor, dar poate fi folosit și pe toată fața.

      Spuneți că sunteți sus dimineața înainte de a merge la muncă înainte și sunteți ca „ochii mei Arată atât de pufos, arată atât de obosit. Știți că acesta este dispozitivul pe care doriți să îl utilizați, spune Imran Karim, fondatorul și CEO al Trophy Skin. Este unul dintre acele dispozitive de tip de mulțumire cu adevărat instantanee, unde faceți un minut pe fiecare ochi și părăsiți casa și veți avea 15, 20, 30 de minute după ce veți simți în continuare fluxul de sânge și veți simți acea întinerire.

      Cum este să folosești trofeul pielii Brightenmd

      Am folosit acest dispozitiv pe ochii mei într -o zi în care mă simțeam super obosită, ochii se simțeau grele. Îl poți cu sau fără un produs, dar am simțit că a tras -o pe piele puțin când l -am folosit uscat, așa că mi -am aplicat uleiul de față preferat, uleiul de hidratare Agrestal Rose (70 USD).

      Povești conexe Cu magazinul Well+Good, editorii noștri și-au pus anii de know-how pentru a lucra pentru a alege produse (de la îngrijirea pielii până la îngrijirea de sine și nu numai), pariază că îți va plăcea. În timp ce editorii noștri selectează în mod independent aceste produse, efectuarea unei achiziții prin linkurile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Cumparaturi fericite! Explorați magazinul

      , uneori este mai mult despre cum se simte ceva decât arată – în special atunci când vine vorba de articole de îmbrăcăminte. Din fericire, există articole care bifează ambele casete. Jambierele moi sunt amestecul perfect de da, bum -ul meu arată periculos în acestea și cred că aș fi confortabil dacă aș așeza pe podea cu un picior pe perete și celălalt experimentând o poză de yoga pe care am văzut -o pe energiile Tiktok. Intrigat? Ușor de îmbrăcat în sus sau în jos, acestea sunt cele mai moi jambiere de acolo, care vă vor face să vă lăsați pe (sau mai bine zis, în) Cloud nouă. Și dacă sunteți în căutarea jambierelor din fleece sau a jambierelor de tracțiune, avem și reclame pentru acestea.

      în acest articol

      • 01 Cele mai moale jambiere
      • 02 cel mai moale Legguri cu buzunare

      Cele mai moale jambiere, vreodată

      Lunya Cozy Bumbac Silk Legging – 188,00 USD

      Nimic nu spune confortabil ca țesătura cu nervuri. Căptușite pentru a preveni apariția, aceste jambiere sunt măgulitoare, suficient de confortabile pentru a dormi și vin în trei culori pastelate care sunt perfecte pentru primăvară și vară.

      Cumpărați acum Hue Cotton Ultra Legging – 20,00 USD

      aceste jambiere din bumbac sunt întinse Și aveți o bandă largă pentru a le menține pe loc toată ziua. Acestea vin în șapte culori diferite și în dimensiuni XS-3x. Un recenzor a spus: „Sunt extrem de moi, confortabili și respirabili.”

      Cumpără acum Zella trăiește în jambiere cu talie înaltă-59,00 USD

      umiditate-umiditate și întinsă, aceste jambiere vor ține pasul cu toate activitățile tale. Și sunt fabricate cu o țesătură periată pentru a vă menține confortabil în timp ce le faceți.

      Magazin acum povești înrudite Luați în considerare acest ghid pentru o coacere mai sănătoasă. Chef Mia Rigden și Jenny Dorsey fac echipă pentru a vă arăta cum să reînnoiți unele dintre produsele dvs. coapte preferate pentru a le face mai sănătoase și încărcate cu ingrediente mai bune pentru tine-fără a derula pe aromă. Vedeți toate

      iykyk: acele prăjituri groase și crude de zahăr, completate cu un strat gros de gheață roz (plus stropiri) de la brutaria magazinului alimentar, doar lovesc diferit de alte tratamente. Din păcate, în timp ce aceste cookie -uri sunt, fără îndoială, delicioase, nu oferă o tonă de beneficii nutriționale – și mai important, cele care evită să consume gluten și/sau lactate nu ajung să se bucure de ele. Ați dorit acel gust de prăjituri cu zahăr nostalgic, dar rămâneți la o dietă fără gluten sau fără lactate, ați ajuns la locul potrivit. În acest episod din Bootcamp Alt-Baking, Sashah Handal, un brutar, antrenor de nutriție și antrenor, demonstrează o rețetă de prăjituri cu zahăr fără gluten, care este de asemenea vegană. Spune Handal un cookie super distractiv, colorat, jucăuș, strălucitor, de zahăr roz înghețat. Este complet bazat pe plante, iar aluatul este fără gluten. Deci, este o mulțime totală a mulțimii și este perfect pentru oricine are orice tip de intoleranță alimentară.

      pentru a face rețeta vegană și fără lactate, schimbă untul și laptele folosit în rețetele tradiționale de prăjituri cu zahăr pentru vegan lapte cu unt și caju. Și în loc de făină cu toate scopurile, ea folosește făina de ovăz în rețetă ca alternativă fără gluten. Dacă de fapt aveți nevoie de ele pentru a fi cu adevărat fără gluten, asigurați-vă că vă uitați la pachetul dvs. și că citește ea fără gluten certificat pentru a vă asigura că nu există contaminare încrucișată, notează ea. Faina de ovăz este, de asemenea, foarte ușor de lucrat și este bogată în fibre și proteine.

      Odată ce aluatul este amestecat și răcit, este timpul să -l derulați și să folosiți un tăietor de prăjituri. Dacă nu aveți un tăietor acasă, puteți folosi un pahar sau un borcan și va face același tip de circular decupat pentru dvs., recomandă handal. Apoi, este în cuptor la 350 ° F timp de aproximativ 10 minute.

      Povești conexe Alpinistii de munte sunt unul dintre acele mișcări de antrenament-la fel ca burpees-urile și săriturile lunges-pe care aș putea să-l scriu de fapt prin poștă de ură cu drepturi depline. Serios. Niciodată nu pot părea să le fac timp de 30 de secunde, fără să mă lupt sau să cad pe podea, în deplină disperare.

      Totuși, încerc. De ce? În calitate de Melody Scharff, un antrenor la The Fhitting Room din New York, a spus anterior Well+Good, alpinistii de munte fac pentru un antrenament ucigaș cu corp complet. Când vine vorba de o mișcare eficientă, acestea sunt, spune ea.

      Nu vă temeți: antrenorul de superstar Charlee Atkins este aici pentru a ne arăta cum se fac ca un profesionist în ultimul nostru episod din Well+Good’s Seria video Calea corectă.

      ce este nevoie pentru a -ți bloca alpinistii de munte

      Atkins spune că trebuie să ții cont de trei lucruri principale:

      1. Stai plat și drept: Din poziția scândurii tale, ar trebui să ai o linie dreaptă de la cap până la călcâie, cu spatele complet plat.

      2. Ține -ți umerii în linie cu încheieturile: pentru a -ți lucra cu adevărat miezul și brațele, Atkins spune că este super important să ai umerii direct peste încheieturi. De acolo, poți să -ți tragi genunchii în piept.

      povești conexe Cine te -a inspirat? Te -ai provocat? Te -ai format? În onoarea lunii istoriei femeilor, recunoaștem femeile care ne -au făcut cine suntem astăzi. Toți cei care au venit înainte, mamele, bunicile, mentorii, profesorii și trailblazers … mulțumesc. Aici, bine+editorul bun de frumusețe și fitness Zoe Weiner exprimă recunoștință pentru mama ei.

      Dragă mamă,

      Relația noastră nu a fost niciodată exact o mamă-fiică-fiică. Ai fost persoana care m -a dus să primesc controlul nașterii pentru prima dată, care mi -a ținut părul înapoi când eram un adolescent mut care descoperă vodka (și care apoi m -a împământat timp de o lună) și care m -a lăsat literalmente să plâng pe umărul ei ori de câte ori Un băiat mi -a rupt inima. Ai fost părintele mișto care a făcut paste de miezul nopții pentru prietenii mei și pentru mine când am venit acasă după Curfew și care purta un top din piele de aur, pentru a ne face să ne înlăturăm la concertul Britney Spears, când aveam 12 ani. De când eram fetiță , ai dat linia dintre mamă și cel mai bun prieten. Și acum că sunt toți mari, asta a luat un sens cu totul nou.

      după ce tata a murit în urmă cu cinci ani, ai fost brusc pe cont propriu pentru prima dată în aproape trei decenii. Nu voi uita niciodată ziua la scurt timp după înmormântare când m -ai uitat la mine și mi -ai spus, suntem toți cei de la celălalt. Întreaga dinamică a familiei noastre s -a schimbat peste noapte, dar prin toate acestea, ai fost lipiciul care ne -a împiedicat pe toți să ne despărțim. Chiar și atunci când lucrurile s -au simțit imposibil de greu, ai continuat să te duci și să te ții împreună cu har, putere și curaj.

      În anii de când l -am pierdut pe tată, am ajuns să asist la prima dată ce înseamnă Ridică -te în urma tragediei și sunt în fiecare zi în care ajung să te urmăresc să -ți trăiești viața pe cont propriu.

      Faptul că suntem toți ceilalți a făcut parte din ceea ce a inspirat Eu să mă mut acasă pentru a fi alături de tine la începutul pandemiei Covid-19. Știam că nu ai nevoie de mine (ești și ai fost mereu, bine pe cont propriu), dar a fost ceva care se simțea atât de rar și special în ceea ce privește gândul de a ne restabili relația ca adulți.

      Povești conexe Luați în considerare acest ghid pentru o coacere mai sănătoasă. Chef Mia Rigden și Jenny Dorsey fac echipă pentru a vă arăta cum să reînnoiți unele dintre produsele dvs. coapte preferate pentru a le face mai sănătoase și încărcate cu ingrediente mai bune pentru tine-fără a derula pe aromă. Vedeți toate

      au nevoie de un pick-me-up? Consultați acest delectabil tort de ciocolată fără gluten.

      Dacă sunteți ceva ca mine, evenimentele din acest an trecut ar fi putut să vă fi determinat să pierdeți un frigider de credință în umanitate. Dar atunci unele lucruri îți amintesc că oamenii nu pot fi toți răi. Acesta este motivul pentru care cu toții datorăm o datorie de recunoștință brutarului, antrenorului și nutriționistului Sashah Handal, care și-a împărtășit rețeta care afirmă viața pentru tortul cu ciocolată în ultimul episod din Alt-Baking Bootcamp.

      This Isn ‘ Rețeta dvs. medie de tort, fie-este fără gluten, vegană și are un ingredient secret pe care îl puteți găsi neașteptat, mai ales dacă sunteți nou la coacerea altului. De asemenea, este din punct de vedere tehnic un tort dublu de ciocolată, deoarece Handal are și o înghețare pe bază de cacao. Și mai multă ciocolată este, evident, mai bună.

      În timp ce nu pot dezvălui sosul secret al rețetei (trebuie să vizionați videoclipul pentru asta!), Pot să vă spun despre celelalte componente ale sale nutritive. Amestecă de mână cu făină fără gluten, pudră de cacao, zahăr de nucă de cocos și alte câteva ingrediente uscate comune cu ulei cu ulei de măsline sănătos pentru inimă (uite ma, fără lactate!) Pentru a face tortul.

      înrudit Povești Când Jasmine Marie a fondat fete negre care respiră în 2018, a căutat să facă respirația mai accesibilă femeilor și fetelor negre. Brandul a cunoscut o creștere extraordinară în ultimul an, cu peste 16.000 de membri în comunitatea sa online. Acum, Marie este gata să -și extindă acoperirea cu un angajament de a sprijini 1 milion de femei și fete negre în călătoriile lor de sănătate mintală până în 2025.

      Nu vreau să vorbesc despre decalaj. Am identificat lacune în propriile noastre cercetări asupra femeilor negre și accesul lor la toate tipurile de asistență medicală, nu doar la sănătatea mintală, spune Marie. M -am săturat să vorbesc despre statistici. Vreau câteva soluții și vreau sprijin pentru soluții și resurse.

      Soluția este crearea unui mediu în care femeile negre au acces la îngrijiri de sănătate fizică și psihică, prin abordarea inechităților din sistemul de asistență medicală. În primul rând, prin intermediul comunității noastre de respirație a fetelor negre prin furnizarea de resurse accesibile de sănătate mintală, și în al doilea rând, prin House of BGB, compania soră bazată pe date Black Girls Breathing, completând lacunele de date și cercetări despre demografie … pentru a influența The industria în general prin politici și programare.

      modul în care respirația fetelor negre intenționează să -și îndeplinească gajul

      Marie strategie pentru obiectivul de creștere cu cinci piloni:

      1. Extinderea cercurilor de respirație virtuală dincolo de Statele Unite

      avem o comunitate globală, spune Marie. Am reușit să ne extindem pe piețe din cauza naturii online.

      povești conexe Găsirea cizmelor de zăpadă bune care sunt părți egale drăguțe și funcționale este o provocare. Din fericire, podiatrul Priya Parthasarthy, DPM, are o listă de verificare care face ușor să găsești cele mai bune cizme de iarnă cu căldură și stabilitate bună pentru a te menține (literalmente) pe picioare.

      Asigurați -vă că cutia degetelor este suficient de largă, deoarece un deget rotund este mai bun decât o cutie îngustă sau ascuțită, spune dr. Parthasarthy. Degetele de la picioare ar trebui să poată să rătăcească. Verificați talpa interioară a cizmei; Este detașabil, este gros și amortizat? Acestea sunt semne bune că vor oferi mult sprijin.


Share this Article